Conditioner HAIER EXPERT Arctic Plus DC Inverter R32 Super Match (Încălzire până la -30°C)
description image

Controlul Wi-Fi

Controlul aparatului de aer condiționat sau a sistemului de climatizare folosind un smartphone sau o tabletă conectată la internet. Controlul la distanță permite pornirea răcirii în zilele călduroase înainte de a ajunge acasă. Situațiile zilnice care ne însoțesc în viață sunt sursa de inspirație pentru brandul Haier în crearea soluțiilor inteligente. Controlul Wi-Fi este simplu și intuitiv. Setarea parametrilor de funcționare a aparatului de aer condiționat este posibilă folosind o aplicație dedicată pe dispozitivul mobil. Acest lucru garantează accesul la aproape toate funcțiile aparatului de aer condiționat. De asemenea, aplicația permite configurarea mai multor dispozitive. În plus, sistemul de control Wi-Fi permite crearea de programe de lucru, cum ar fi un program săptămânal. În aparatele de aer condiționat Haier, există posibilitatea utilizării diferitelor tipuri de control wireless și cu fir.

COANDA PLUS

Funcția COANDA Plus face ca jetul de aer din unitatea de aer condiționat să fie mai puternic și să aibă o rază de acțiune mai mare, ajungând în fiecare colț al încăperii - cu alegerea adecvată a echipamentului. În modul de răcire, jetul de aer este direcționat în sus, astfel încât fluxul de aer rece să nu fie direcționat direct către utilizator. În modul de încălzire, jetul de aer este direcționat în jos, ceea ce permite o distribuție mai bună a căldurii și obținerea unei temperaturi uniforme în încăpere.

description image
description image

I FEEL
Funcție avansată care citește temperatura din jurul utilizatorului folosind un senzor plasat în telecomanda fără fir. Prin utilizarea funcției I FEEL, utilizatorul obține garanția obținerii temperaturii dorite într-un loc specific. Funcția I FEEL este o tehnologie modernă în aparatele de aer condiționat Haier, care asigură confort maxim.

ECO SENZOR
Un senzor ECO eficient permite economisirea energiei electrice, oferind în același timp confort și comoditate. Senzorul inteligent detectează prezența unei persoane și monitorizează mișcările sale, astfel încât fluxul de aer să nu fie direcționat direct către utilizator. În cazul în care senzorul ECO detectează absența unei persoane în încăpere, va trece automat în modul de repaus, fără a provoca pierderi de energie.

description image
description image

STERILIZARE UV-C PRO
Sterilizarea UV-C PRO poate inhiba dezvoltarea virusului SARS-CoV-2 cu 99,991%*. Eficiența tehnologiei în combaterea coronavirusului a fost confirmată de Certificatul Texcell, într-un spațiu de 6,7 m³. Funcția încorporată de Sterilizare UV-C PRO oferă cea mai eficientă purificare a aerului - află mai multe.

Avantaje
Modul de răcire turbo
Modul de răcire turbo
Permite utilizatorilor să se bucure de răcoare în cameră într-un timp mult mai scurt.
Funcția "I FEEL"
Funcția "I FEEL"
Funcția „I FEEL” citește temperatura din cameră cu ajutorul senzorului amplasat pe telecomanda fără fir, asigurând temperatura dorită într-un loc specific.
Repornire automată
Repornire automată
Funcția permite restaurarea automată a tuturor setărilor anterioare ale condiționerului de aer după o întrerupere neașteptată a alimentării cu energie electrică.
Auto-diagnosticare
Auto-diagnosticare
Display-ul cu LED-uri, amplasat pe unitatea interioară, afișează codul de eroare.
Display cu LED-uri
Display cu LED-uri
Construcția unică a panoului și a display-ului cu LED-uri permite afișarea stării de funcționare și/sau a funcțiilor.
Senor ECO
Senor ECO
Senzorul de mișcare detectează prezența unei persoane, permițând economisirea energiei electrice.
Control prin Wi-Fi
Control prin Wi-Fi
Controlați de pe smartphone sau tabletă conectate la internet.
Somn confortabil
Somn confortabil
Modul confortabil de somn asigură funcționarea aparatului cu un nivel minim posibil de zgomot și reglează temperatura pentru odihna optimă.
Încălzire până la -30°C
Încălzire până la -30°C
Construcția specială a dispozitivului permite încălzirea încăperii chiar și la o temperatură exterioară de până la -30°C.
Flux tridimensional de aer
Flux tridimensional de aer
Jetul de aer din condiționer este direcționat cu ajutorul jaluzelelor, care îndreaptă fluxul de aer de la stânga la dreapta și de sus în jos.
Sterilizare cu UV-C
Sterilizare cu UV-C
LED-ul cu ultraviolete integrat cu lungimea de undă de 254 nm distruge microorganismele patogene care intră în unitatea interioară a condiționerului cu aerul care circulă.
Self Clean
Self Clean
Teconologia de curățare a schimbătorului de căldură permite îndepărtarea murdăriei, bacteriilor, microbilor și altor microorganisme de pe suprafața schimbătorului de căldură, folosind procesul de dezgheț termic.
Funcția de curățare prin sterilizare la 56°C
Funcția de curățare prin sterilizare la 56°C
După activare, temperatura pe schimbătorul de căldură ajunge la 56°C și se menține timp de 30 de minute. Toată partea interioară a blocului intern este sterilizată, iar virușii și microorganismele prezente în interior sunt distruse.
Funcția de uscare
Funcția de uscare
Atunci când funcționează în modul DRY, condiționerul reglează automat funcționarea pentru a obține nivelul corespunzător de uscare.
Filtru 3M
Filtru 3M
Oprirea acarienilor de praf, polen, sporii fungilor, bacteriile, gazele de eșapament și fumul.
Funcția de flux de aer
Funcția de flux de aer
Întărește fluxul de aer din aparatul de aer condiționat și îi extinde domeniul, ajungând în fiecare colț al camerei.
Specificatii tehnice
Putere, BTU
Compresor
Clasă energoeficienta
Hladagent
Putere la răcire, kW
Putere la încălzire, kW
Consum en. electrică la răcire, kW
Consum en. electrică la încălzire, kW
Debit de aer, m³/h
Diametru conexiunii, mm
Dimensiune bloc intern, mm
Dimensiune bloc extern, mm
Greutatea bloc extern, kg
Greutatea bloc intern, kg
Capacitate de încălzire la, °C
Clasa energetică, SCOP/COP
Clasa energetică, SEER/EER
Diapazonul temperaturilor de funcționare, racire, °C
Nivel zgomot, dB
25 m²
9000
Inverter
А+++
R32
2,6(1,0-3,5)
3,2(1,0-7,4)
0,58 (0,3-1,14)
0,76 (0,4-2,4)
750
6,35/9,52
895x313x236
820x305x643
35,7/38,5
12,4/14,8
-30-24
5,1/4,2
8,5/4,5
-20-43
42/32/24/18
35 m²
12000
Inverter
А+++
R32
3,5(1,0-4,4)
4,2(1,3-7,9)
0,82 (0,4-1,21)
1,0 (0,4-2,5)
810
6,35/9,52
895x313x236
820x305x643
35,7/38,5
12,4/14,8
-30-24
5,1/4,2
8,5/4,25
-20-43
43/33/24/18
Parteneriat