Despre brand

about image

Haier - unul dintre cei mai mari producători de echipamente de climatizare din lume.

Compania a fost fondată în 1984, iar capacitățile de producție sunt localizate în orașul chinezesc Qingdao. Doar 9 ani de la începerea activității, întreprinderea a lansat pe piața internă primul aparat de aer condiționat cu control inversor. Un an mai târziu, producătorul obține certificarea internațională ISO 9001 și își introduce produsele pe piața europeană.

Prin fuziunea cu alte mărci comerciale, Haier devine un consorțiu puternic, care deține în prezent aproximativ 30% din piața mondială a echipamentelor de climatizare.

Strategia și valorile companiei Haier

Producătorul se străduiește să facă echipamentele climatice cu adevărat accesibile pentru toate categoriile sociale. Prin urmare, în prezent, produsele acestei mărci sunt considerate cele mai accesibile din segmentul lor de piață. În același timp, accentul este pus pe integrarea tehnologiilor avansate, care sunt dezvoltate de propriile centre de cercetare și dezvoltare ale corporației din Europa, Africa și America de Nord.

În plus, compania își extinde constant sfera de interese comerciale și, în prezent, produce peste 100 de tipuri de echipamente de uz casnic.

about image
about image

Haier – climatul accesibil în fiecare casă

Popularitatea produselor acestui producător este determinată de trei principii de bază, la care compania se supune fără rezerve:

 1.Inovație. Datorită echipei de profesioniști cu gândire nonconformistă, Haier este considerat unul dintre pionierii tehnologiei climatice, oferind soluții  elegante, dar moderne, orientate cât mai mult către nevoile utilizatorilor finali.

 2.Sustenabilitatea. Brandul se bazează pe profit pe termen lung, astfel încât este întotdeauna pregătit pentru dialog, ia în considerare opinia  consumatorilor, dezvoltă rețeaua de distribuție în toate țările lumii.

 3.Soluții complexe. În industrie, accentul nu se pune pe producția de bunuri individuale, ci pe integrarea soluțiilor complexe de proiectare.

Una dintre principalele misiuni ale Haier este de a deveni lider în industria HVAC, oferind doar modele de afaceri optime.