Ce trebuie să știți despre sistemul MULTI SPLIT înainte de a vă decide să îl cumpărați?

Consultați toate cele mai importante informații despre sistemul MULTI SPLIT. Cunoașteți specificul funcționării acestuia, tehnologiile utilizate și lista beneficiilor dumneavoastră. Toate acestea vă vor oferi un răspuns la întrebarea dacă acest sistem este potrivit pentru dvs. și vă vor facilita, de asemenea, luarea unei decizii de cumpărare.

Cum funcționează acest sistem? Diferențele dintre SPLIT și MULTI SPLIT.

MULTI SPLIT este un sistem de aer condiționat, a cărui caracteristică specială este posibilitatea de a conecta un set de mai multe aparate de aer condiționat independente și astfel opțiunea de a răci chiar și mai multe încăperi în același timp.

Principiul de funcționare al sistemului MULTI SPLIT este simplu. Spre deosebire de sistemul tradițional SPLIT (unde 1 unitate exterioară corespunde unei unități interioare), în soluția MULTI SPLIT pentru mai multe unități interioare, puteți utiliza până la 1 unitate exterioară. Datorită acestui lucru, economisiți nu numai spațiu valoros, ci și reduceți consumul de energie.

Un avantaj suplimentar al acestei soluții este, de asemenea, viteza de instalare și ușurința în service și înlocuire. Este mult mai ușor să operați o unitate exterioară dovedită decât mai multe unități mai mici.

MultiSplit pentru birouri si resedinte


Tehnologia utilizată în sistemul MULTI SPLIT

Asa numitul Tehnologia inverter permite fiecărei unități interioare să funcționeze pe parametri diferiți, oferind astfel posibilitatea răcirii individuale a fiecărei încăperi selectate.

În practică, se rezumă la faptul că utilizatorii pot regla liber temperatura în camerele în care stau.

Sistemul este echipat suplimentar cu posibilitatea de  control de la distanță și reglare automată a temperaturii. Datorită acestui fapt, selectând regulatorul corespunzător, puteți atribui o anumită temperatură unei anumite încăperi. Și dacă este necesar - nu numai că le răcește, ci și le încălzește.

MULTI SPLIT are opțiunea de planificare a temperaturii. Datorită acesteia, puteți decide ce temperatură va fi menținută pe tot parcursul zilei sau chiar o săptămână.

 

Rezumat sau aflați despre cele mai importante 4 avantaje ale sistemului MULTI SPLIT

  1. Versatilitate și adaptare la preferințele individuale.

Cu acest sistem puteți climatiza cu succes 2, 3, 4 și 5 camere în același timp . Acest lucru îl face o soluție perfectă pentru casa, apartamentul, reședința și biroul dvs.

  1. Flexibilitate în alegerea temperaturii potrivite.

Datorită sistemelor independente incluse în MULTI SPLIT, fiecare dintre camerele dvs. poate fi climatizată complet independent una de cealaltă - prin setarea temperaturii ajustate la așteptările persoanelor care stau în ele.

  1. Posibilitati de extindere practic nelimitate.

Sistemul permite posibilități mari de instalare și libertatea de a instala diverse tipuri de aparate de aer condiționat în funcție de nevoile utilizatorilor. Sistemul poate include următoarele unități interioare: perete, casetă, podea/tavan și conductă .

  1. 2 în 1, adică încălzire și răcire.

Un alt avantaj extraordinar care distinge sistemul MULTI SPLIT de altele este faptul ca pe langa racirea camerelor pe care le alegeti, le puteti si incalzi . Datorită acestui lucru, puteți folosi această tehnologie tot timpul - vara, toamna, iarna și primăvara.

VEZI PRODUSE ÎN SECȚIUNEA MULTI SPLIT